Betondzsungel ösvényein: A tanácsadók


Kicsit furcsák ugyan az eszközei, de utólag nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Jivens O. Breewenses a BCA megfigyelésén keresztül mutatja be a tanácsadók kalandos életét. Némi félreértéssel, de összeségében lényegretörő képet fest rólunk a kutató, így nem csak vállaljuk, de örömmel meg is osztjuk veletek a Betondzsungel ösvényein újabb epizódját, ami rólunk szól:

Legyél te a csapatunk új tagja!

Találj magadnak megfelelő pozíciót:

Nyitott pozíciók

Adatbázis / adattárház programozó (junior/tapasztalt)

Az egyik legfontosabb erőforrás napjainkban az adat: egyre többet generálunk, gyűjtünk és elemzünk. Csatlakozz hozzánk te is!

Érdekel

Junior IT Tanácsadó

Ha Neked kevés, hogy csak IT szakértő vagy csak közgazdász legyél, mert már látod, hogy egyik terület sem lehet sikeres a másik nélkül, akkor olvass tovább!

Érdekel

Tesztelő

Ha Számodra a tesztelés több egy monoton és mechanikus feladatnál, mert egy igazi (ok)nyomozó veszett el benned, akkor olvass tovább!

Érdekel

Üzleti- és tesztfolyamatok automatizálása

A folyamat- és tesztautomatizálás egy felfutó, innovatív terület a nagyvállalati informatikában. Legyél részese te is a fejlődésnek!

Érdekel

Startup fejlesztő

A legújabb open source technológiákkal ismerkedhetsz meg, egy dinamikusan növekvő IT cég tagjaként. Agilis fejlesztői csapatunk mindent megtesz a sikerért – csatlakozz te is!

Érdekel