THIS EVENT IS ONLY AVAILABLE IN HUNGARIAN.

 

RPA meetup a jövő munkavégzéséről

 

Ha Téged is érdekel, hogyan hatnak a munkaerőpiacra a szoftverrobotok, ha szeretnéd tudni, milyen lehetőség rejlik ebben az ágazatban/technológiában, akkor légy ott Te is meetupunkon.

A mai világban egyre gyakoribb a szoftverrobotok használata, hiszen a legtöbb vállalatnál - legyen az egy kisebb KKV vagy egy multinacionális cég - a gyakran ismétlődő feladatok és folyamatok rengeteg energiát, erőforrást és költséget vesznek el az értékes munkaidőből. Ezen problémák feloldására nyújthat megoldást az automatizáció. Viszonylag könnyen növelhető az üzleti hatékonyság és csökkenthető a kapcsolódó működési költség. Amíg a robot precízen és fáradhatatlanul dolgozik, addig a munkatársak a magasabb hozzáadott értékű feladatokra fókuszálhatnak.

 

Ezeket látva és hallva sokunkban jogosan felmerülhetnek kérdések:

  • akkor most a szoftverrobotok elveszik a munkánkat?
  • milyen területeket/munkaköröket fog kiváltani az automatizáció?
  • hol a helyem ebben?
  • mivel foglalkozik egy RPA fejlesztő/elemző?

 

Ha Te is választ szeretnél kapni kérdéseidre, vagy csak érdekel az RPA (Robotic Process Automation) világa és szeretnéd látni a jövő munkavégzését, szeretettel várunk, ahol Takács István, automatizáció vezetője és Glázer Tibor, vezető RPA szakértője fog előadást tartani. A kérdések mellett sok más RPA-val kapcsolatos hasznos információval is gazdagodhatsz, valós példákon keresztül. A meetup után szeretettel várunk egy kötetlen beszélgetésre a csapattal a mindennapjainkról.

 

Időpont: 2022.11.08. - 18:00-19:30
Helyszín: BCA iroda - 1117 Budapest, Alíz u. 3.

 

Előadók:

Takács István
Automatizálás üzletág vezetője

 

Glázer Tibor
Vezető RPA szakértő

 

 

 

Az esemény regisztrációhoz kötött

 

Személyes részvételhez regisztráció szükséges, melyet az alábbi gombra kattintva tudsz megtenni. A regisztrációval elfogadod a www.bca.hu/privacy oldalon található adatkezelési nyilatkozatot.

 

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Have a question? Need help?

Contact us