Betondzsungel ösvényein: A tanácsadók


Kicsit furcsák ugyan az eszközei, de utólag nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Jivens O. Breewenses a BCA megfigyelésén keresztül mutatja be a tanácsadók kalandos életét. Némi félreértéssel, de összeségében lényegretörő képet fest rólunk a kutató, így nem csak vállaljuk, de örömmel meg is osztjuk veletek a Betondzsungel ösvényein újabb epizódját, ami rólunk szól:

Legyél te a csapatunk új tagja!

Találj magadnak megfelelő pozíciót:

Open positions // This page is only available in Hungarian.

IT megoldástervező német és angol nyelvtudással

Üzleti igények megértése és rendszerbe foglalása, IT megoldási alternatívák kidolgozása, szekvenciadiagramok, adatmodellek, integráció - és végül egy működő IT rendszer. Ha ez a Te világod és még németül is tudsz, akkor köztünk a helyed!

Érdekel

Junior IT tanácsadó

Ha te is úgy látod, hogy az IT-ban van a jövő, és készen állsz, hogy legjobb tudásod szerint segítsd ügyfeleinket projektjeik megvalósításában akár tesztelőként, akár üzleti elemzőként vagy rendszerszervezőként, akkor csatlakozz hozzánk!

Érdekel

Medior-senior Node.js fullstack fejlesztő

Node.js fullstack fejlesztői feladatok a telekommunikációs és a bankszektorban - bármi is a feladat, dinamikusan növekvő fejlesztői csapatunk mindent megtesz a sikerért. Csatlakozz te is!

Érdekel

Medior-senior tesztelő

Ha szeretsz tesztet tervezni és tesztelni, emellett kellően tekis háttered is van, akkor olvass tovább!

Érdekel

Medior-senior fullstack fejlesztő

Kritikus alkalmazásokat fejlesztünk. Célunk, hogy az általunk fejlesztett rendszerek szünet nélkül szolgálják ki az üzleti igényeket, és ütésálló megoldásként az országos jelentőségű szervezetek alap eszközei legyenek. Csatlakozz hozzánk Te is!

Érdekel

IT megoldástervező / Solution Architect

Üzleti igények megértése és rendszerbe foglalása, IT megoldási alternatívák kidolgozása, szekvenciadiagramok, adatmodellek, integráció - és végül egy működő IT rendszer. Ha ez a Te világod, akkor köztünk a helyed!

Érdekel

Tesztautomatizáló

Egyetértesz azzal, hogy amit csak lehet, automatizáljunk? Könnyítsd meg a manuális tesztelők munkáját, segíts a fejlesztőknek a hibák gyors megtalálásával – legyél nálunk tesztautomatizáló!

Érdekel

Senior Java backend fejlesztő

Java backend fejlesztői feladatok a telekommunikációs és a bankszektorban - bármi is a feladat, dinamikusan növekvő fejlesztői csapatunk mindent megtesz a sikerért. Csatlakozz te is!

Érdekel

Banki BA / rendszerszervező

Üzleti igények megértése és rendszerbe foglalása, megoldások megtalálása, egyeztetések, workshopok - és végül egy működő IT rendszer. Ha ez a Te világod, akkor köztünk a helyed!

Érdekel

Tapasztalt szoftver-robot fejlesztő

A folyamatautomatizálás (RPA, Robotic Process Automation) egy felfutó, innovatív terület a nagyvállalati informatikában. Legyél részese te is a fejlődésnek!

Érdekel