Betondzsungel ösvényein: A tanácsadók


Kicsit furcsák ugyan az eszközei, de utólag nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Jivens O. Breewenses a BCA megfigyelésén keresztül mutatja be a tanácsadók kalandos életét. Némi félreértéssel, de összeségében lényegretörő képet fest rólunk a kutató, így nem csak vállaljuk, de örömmel meg is osztjuk veletek a Betondzsungel ösvényein újabb epizódját, ami rólunk szól:

Legyél te a csapatunk új tagja!

Találj magadnak megfelelő pozíciót:

Nyitott pozíciók

Junior tesztelő

Ha van affinitásod az IT-hoz, és szeretnél is ilyen területen dolgozni, de nincs szakmai tapasztalatod, akkor a tesztelés jó kiinduló pont lehet. És ha egy igazi (ok)nyomozó veszett el benned, akkor a tesztelés hosszú távon is tökéletesen illik hozzád!

Érdekel

Senior data engineer

Az egyik legfontosabb erőforrás napjainkban az adat: egyre többet generálunk, gyűjtünk és elemzünk. Csatlakozz hozzánk te is!

Érdekel

Tapasztalt tesztelő

Ha Számodra a tesztelés több egy monoton és mechanikus feladatnál, mert egy igazi (ok)nyomozó veszett el benned, akkor olvass tovább!

Érdekel

Tesztautomatizáló

Egyetértesz azzal, hogy amit csak lehet, automatizáljunk? Könnyítsd meg a manuális tesztelők munkáját, segíts a fejlesztőknek a hibák gyors megtalálásával – legyél nálunk tesztautomatizáló!

Érdekel

Tesztmenedzser bankszektorban szerzett tapasztalattal

Tervezz, egyeztess, oldd meg a problámákat, tartsd kézben tesztelést és mozgasd a szálakat - legyél nálunk tesztmenedzser!

Érdekel

Senior üzleti elemző

Üzleti igények megértése és rendszerbe foglalása, megoldások megtalálása, egyeztetések, workshopok - és végül egy működő IT rendszer. Ha ez a Te világod, akkor köztünk a helyed!

Érdekel

IT projektmenedzser

Tervezz, egyeztess, oldd meg a problámákat, tartsd kézben és mozgasd a szálakat - legyél nálunk IT projektmenedzser!

Érdekel

Szoftver-robot fejlesztő

A folyamatautomatizálás (RPA, Robotic Process Automation) egy felfutó, innovatív terület a nagyvállalati informatikában. Legyél részese te is a fejlődésnek!

Érdekel

Projektvezető adat-közeli projektekre

Tervezz, egyeztess, oldd meg a problámákat, tartsd kézben és mozgasd a szálakat! Ha érdekelnek az adat-közeli IT projektek, akkor gyere hozzánk projekvezetőnek!

Érdekel

IT Tanácsadó

Ha Neked kevés, hogy csak IT szakértő vagy csak közgazdász legyél, mert már látod, hogy egyik terület sem lehet sikeres a másik nélkül, akkor olvass tovább!

Érdekel